Boodschappenpakket (dinsdag geleverd)

Een heerlijk pakket vol zuivel, vlees, brood en groenten. Bestelbaar in Amsterdam. Excl. 5,- euro verzendkosten. Eenvoudig betalen via iDEAL.

Standaard levertijd

Huidige bestellingen worden DINSDAG! tussen 12.00 en 20.00 bezorgd

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

VRIJWILLIGERS GEZOCHT! Wil jij helpen met het inpakken van de boxen? Klik hier voor meer informatie en meld je direct aan.

Woon jij op een andere plek in Nederland en zou jij wél graag een boodschappenpakket willen bestellen? Vul jouw gegevens in via dit formulier, dan houden wij je op de hoogte van de vorderingen.


De horeca ligt op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Met het boodschappenpakket van Support Your Locals, geniet jij thuis van deze mooie producten. Zo steun je de lokale ondernemer en krijg jij een box vol lekkers bezorgd. Normaal voor Amsterdamse tophoreca, nu bij jou in de keuken te vinden! Geredde groenten van Instock, het lekkerste brood van bakkerij Mama in Halfweg, Brandt & Levie produceert worsten en Hollandse charcuterie en de enige echte Amsterdamse melkboer MOMA levert zuivel van de Groene griffioen. Tot slot kun je ook producten van de mooiste boerderij van Baambrugge op je stoep verwachten. Allemaal duurzaam bezorgd door E-Bakkie! 

Voor €7,50 extra kun je een donatie doen voor de Voedselbank en BuurtBuik. Klik hier.

Voor vragen kun je een kijkje nemen op onze Q&A-pagina.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur):
E-mail: post@supportlocals.nl
Voor dringende vragen T: Voor dringende vragen 06 - 48230274