Butcha Kombucha 6pack
Butcha Kombucha 6pack

Butcha Slow Brewed Sodas, non-alcoholische dranken van de oprichters van Brandt & Levie en Siewerd Nicolai. Gezonde frisdranken op basis van fermentatie, vruchtensappen, kruiden en specerijen.

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Butcha Slow Brewed Sodas, het nieuwe non-alcoholische drankenmerk van de oprichters van Brandt & Levie en Siewerd Nicolai. Butcha brouwt gezonde frisdranken op basis van kombucha fermentatie, vruchtensappen, kruiden en specerijen. Hiermee zet het team hun ervaring als chefs en fermentatie expertise in, om een smaakrevolutie te ontketenen binnen de alternatieven voor standaard frisdrank en alcohol.
 
Het resultaat is een nieuwe range kombucha met unieke smaakcombinaties, meer diepgang, veel lager in suiker dan de gemiddelde frisdrank en… alcoholvrij. Wel goed om te weten; Kombucha van Butcha moet je altijd gekoeld bewaren!

Hop & Grapefruit – gebrouwen met eik en een snufje zeezout en oolong thee, Gember & Kaffir Limoen – gebrouwen met Szechuan peper en jasmijn thee en Bloedsinaasappel & Bergamot – gebrouwen met rode peper en earl grey thee.