Over ons

De horeca ligt op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Terwijl de schappen van de supermarkt worden leeg gehamsterd kunnen ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. In Amsterdam hebben wij ons verenigd en bieden we een #supportyourlocalsNL Amsterdam pakket aan met producten van: Mama bakkerij, melkboer MOMA, Instock, Brandt & Levie worstmakers en Lindenhoff.

Maar wij zijn niet de enige die een box aanbieden. Support Your Locals is een landelijke campagne en wordt gedragen en gesteund door een groeiend netwerk van voedselproducenten in Nederland en supporters die helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap: Houd afstand, maar koop dichtbij! Kijk voor meer informatie over alle initiatieven op supportyoutlocalsnl.nl.

Dit zijn de initiatieven achter de #supportyourlocalsNL Amsterdam box

Bakkerij Mama

Karel Goudsblom van Bakkerij Mama uit Zwanenburg bakt broden van ecologische tarwe, spelt en rogge zonder toevoegingen. Lokaler, ambachtelijker en eerlijker dan dit krijg je het niet. 
bakkerijmama.nl
 

MOMA

Marten en Myrte van More than Milk Amsterdam (MOMA) maken lokale, biologische zuivelproducten van de melk van de 56 montbéliarde koeien van biologische boerderij de Groene Griffioen in Weesp. 
moma.amsterdam
 

Instock

Bart, Selma en Freke van Instock zetten letterlijk voedselverspilling op de (menu)kaart in hun restaurants en met hun bier en granola. Via het platform InstockMarket.nl verbinden ze ook andere horeca aan overschotten en imperfect groente en fruit. 
instock.nl
 

De Lindenhoff

De Lindenhoff bezorgt een grote variatie aan mooie producten direct van hun eigen boerderij en andere kleinschalige boeren, tuinders en telers. Normaal aan de horeca en ook bij jou thuis. 
lindenhoff.nl
 

Brandt & Levie

Om mensen te inspireren beter vlees te eten, begonnen Jiri, Geert en Samuel van Brandt & Levie hun eigen worstenmakerij. Hier maken ze de lekkerste worst van goed gehouden varken. 
brandtenlevie.nl

Butcha

Siewerd en Jiri van Butcha fermented drinks maken kombucha op basis van thee, vruchtensappen, kruiden en specerijen. Een smakelijk alternatief voor frisdrank en alcohol. Perfect voor de borrel. Butcha is ongepasteuriseerd, dus gekoeld bewaren
butcha.nl
 

E-Bakkie

E-Bakkie Amsterdam levert een milieuvriendelijke oplossing voor transport en logistiek op kleine schaal door gebruik te maken van elektrische Stints.
e-bakkie.nl

 

TringTring

Tring Tring is pionier op het gebied van vervoer per bakfiets. Met hun netwerk dragen ze bij aan een autoluwe stad.
www.tringtring.nl
 

RoutiGo

Met RoutiGo maak je heel simpel van veel adressen een efficiënte planning voor je bezorgers. Bovendien kunnen je klanten de bezorger live volgen tot aan de voordeur. 
www.routigo.com/