Persbericht: Een Ramadan-editie van de Support Your Locals-box

Een Ramadan-editie van de Support Your Locals-box, om op afstand samen het vasten te breken.

De Ramadan is een tijd van bezinning en van vasten, maar het is ook de maand die normaal gesproken in het teken staat van samenzijn, van familie, van steun en van gezelligheid tijdens de iftars. De Ramadan zal er dit jaar heel anders uitzien. Om eenieder die meedoet aan de Ramadan een hart onder de riem te steken en de maand van vasten door te komen hebben Nadia Zerouali en Samuel Levie een Ramadan-editie van de Support Your Locals Amsterdam box opgezet. Extra mooi aan deze box is dat er per box een donatie van €1,50 naar The Hunger Project gaat. Want juist nu is het tijd om ook de allerarmsten te steunen.
image


Nadia Zerouali: “Alle religieuze feesten zoals Pesach en Pasen hebben we anders moeten beleven, zo ook de komende Ramadan. Een maand vasten zonder gezellige iftars en het gezelschap van vrienden en familie gaat zwaar worden. Daarom heb ik in samenwerking met Support Your Locals Amsterdam deze mooie Ramadan-box samengesteld. Koop ‘m voor jezelf of naasten als je aan de Ramadan doet, maar vooral ook om je vastende buren, collega’s en vrienden een hart onder de riem te steken.”

Wat zit er in de box?
De box bestaat uit allerlei heerlijks dat perfect aansluit op de Ramadan. Het zijn juist dit soort ingrediënten die je iftar en suhour bijzonder maken en waar je normaal voor naar de winkels gaat, maar die we nu met deze box thuisbezorgen.
 
·     Geen Ramadan zonder dadels: Yogi & Yousef sukkary dadels
·     Bijzondere noten en zuidvruchten van Melli Markt (Beverwijkse Bazaar)
·     Hollandse bonenmix van het Friese Waldfarming
·     Zonnespelt havermout & tarwebloem
·     Groenten van Instock
·     Eieren van de Flevolandse van der Weele
·     Boerenyoghurt van the grow company
·     Syrische vlechtkaas van Shamdam uit Zaandam
·     Kombucha van Butcha Kombucha
·     Brassica koolzaadolie
·     Za'atar, ras el hanout & sumak van Nadia & Merijn’s SOUQ
 
De box kost €40,- inclusief donatie en bestellen doe je via supportlocals.nl. Deze box wordt op dit moment alleen nog geleverd in Groot-Amsterdam. Als je nu bestelt dan wordt de box donderdag thuisbezorgd. Houd voor bestellingen buiten Amsterdam Yogi & Yousef’s in de gaten.

Samenwerking met The Hunger Project
Tijdens de Ramadan is er extra aandacht voor liefdadigheid en saamhorigheid. Met deze box steun je niet alleen elkaar, maar ook The Hunger Project. Er gaat per box €1,50 naar The Hunger Project en ook alle extra donaties die via supportlocals.nl binnenkomen worden een week lang aan The Hunger Project gedoneerd. Deze internationale organisatie zet zich in voor het einde van honger in de wereld. En werkt keihard om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, samen met duizenden getrainde vrijwilligers in bijna 14.000 dorpen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.
 
Over Support Your Locals
Support Your Locals is een landelijke campagne en wordt gedragen en gesteund door een groeiend netwerk van voedselproducenten in Nederland en supporters die helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap: Houd afstand, maar koop dichtbij! Kijk voor meer informatie over alle initiatieven op supportyourlocalsnl.nl
    17-04-2020 17:41