Instock geredde groente en fruitbox
Instock geredde groente en fruitbox

Een box vol groente en fruit, zo'n 12 kilo maar liefst! Met een wisselende inhoud van minimaal 12 soorten groente en fruit. Meer dan genoeg voor een week voor iedereen.

€ 18,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Instock Rescue Box - groente en fruit 
Een box vol groente en fruit, zo'n 12 kilo maar liefst! Met een wisselende inhoud van minimaal 12 soorten groente en fruit. Genoeg voor een week voor 3 personen. Zo weet je zeker dat je je dagelijkse portie vitamines binnenkrijgt, dat kan geen kwaad in deze tijd! 

Behalve goed voor je gezondheid, is dit ook nog eens lekker duurzaam. Want je redt deze producten van de verspilling! Een te kleine pompoen, kromme komkommer of broccoli waar simpelweg een overschot van is. Daarom ook het mooie prijsje, want in de supermarkt betaal je hier al snel het dubbele voor. Maar... net zo vers en lekker als je gewend bent. Kortom, met deze box red je groente en fruit van de verspilling, bespaar je geld en boost je jouw immuunsysteem! Bovendien steun je Instock, die op deze manier tóch haar missie kan nastreven gedurende de covid-maatregelen in de horecasector.