Symbiose

Wij weten het al een tijdje: niets dan goeds van Noordelose bodem. Elk seizoen hier brengt haar eigen palet aan kleuren en smaken die keer op keer verrassen. Hoog tijd om u daarin mee te laten delen.

Bij Symbiose kunt u terecht voor fruit, groenten, kaas, eieren, vlees, sappen, honing en wijnen van vijf boeren en tuinders uit Noordeloos die op biologische wijze werken. Met een eigen sleutelpas loopt u elk uur van de dag, zes dagen per week binnen in onze winkel centraal gelegen aan de N214 naast SV Noordeloos. Daar vindt u de lekkerste basisingrediënten voor het ontbijt, een goed belegde boterham of een stevige maaltijd ’s avonds.

Er is ook een fijn terras waar u kunt ontspannen, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en er starten mooie wandelroutes vanaf de winkel.

Elke zaterdag tussen 10.30 en 12.30 uur wordt de winkel bemand door één van de boeren. We laten u kennismaken met Symbiose, geven een toelichting op de producten en geven antwoord op al uw vragen.

Eigen sleutelpas? Deze vraagt u eenvoudig aan via www.symbioseboeren.nl. Laat uzelf vanaf dat moment op ieder gewenst tijdstip binnen en kies uw producten. Het afrekenen gaat vervolgens eenvoudig. Bij de kassa selecteert u middels de touchscreen uw producten. Vervolgens kunt u direct via pinbetaling uw boodschappen afrekenen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Boxen