Over ons

De horeca ligt weer op zijn gat. Dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is wel duidelijk geworden. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. Ondernemers kunnen hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt, vandaar deze Support Locals Boodschappen Boxen.

Steeds vaker is er ook de vraag naar lokaal geproduceerde producten. Eerlijke producten die hun weg nog steeds niet makkelijk naar de consument kunnen vinden. Ook daar is supportlocals.nl actief mee bezig in de boodschappenboxen, met als streven heel Nederland aan te sluiten bij de korte keten; direct van producent naar consument.

Dit zijn de initiatieven achter de supportlocals.nl Amsterdam box

Bakkerij Mama

Karel Goudsblom van Bakkerij Mama uit Zwanenburg bakt broden van ecologische tarwe, spelt en rogge zonder toevoegingen. Lokaler, ambachtelijker en eerlijker dan dit krijg je het niet. 
bakkerijmama.nl
 

MOMA

Marten en Myrte van More than Milk Amsterdam (MOMA) maken lokale, biologische zuivelproducten van de melk van de 56 montbéliarde koeien van biologische boerderij de Groene Griffioen in Weesp. 
moma.amsterdam
 

Instock

Bart, Selma en Freke van Instock zetten letterlijk voedselverspilling op de (menu)kaart in hun restaurants en met hun bier en granola. Via het platform InstockMarket.nl verbinden ze ook andere horeca aan overschotten en imperfect groente en fruit. 
instock.nl
 

Lindenhoff

Lindenhoff bezorgt een grote variatie aan mooie producten direct van hun eigen boerderij en andere kleinschalige boeren, tuinders en telers. Normaal aan de horeca en ook bij jou thuis. 
lindenhoff.nl
 

Brandt & Levie

Om mensen te inspireren beter vlees te eten, begonnen Jiri, Geert en Samuel van Brandt & Levie hun eigen worstenmakerij. Hier maken ze de lekkerste worst van goed gehouden varken. 
brandtenlevie.nl

Butcha

Siewerd en Jiri van Butcha fermented drinks maken kombucha op basis van thee, vruchtensappen, kruiden en specerijen. Een smakelijk alternatief voor frisdrank en alcohol. Perfect voor de borrel. Butcha is ongepasteuriseerd, dus gekoeld bewaren
butcha.nl
 

E-Bakkie

E-Bakkie Amsterdam levert een milieuvriendelijke oplossing voor transport en logistiek op kleine schaal door gebruik te maken van elektrische Stints.
e-bakkie.nl

 

TringTring

Tring Tring is pionier op het gebied van vervoer per bakfiets. Met hun netwerk dragen ze bij aan een autoluwe stad.
www.tringtring.nl
 

RoutiGo

Met RoutiGo maak je heel simpel van veel adressen een efficiënte planning voor je bezorgers. Bovendien kunnen je klanten de bezorger live volgen tot aan de voordeur. 
www.routigo.com/